Skip to content

Office Manager locatie NIOZ Yerseke

Netherlands, Zeeland, YersekeGeneral Support (GES)

Job description

Direct aan de Oosterschelde gelegen ligt ons onderzoeksinstituut NIOZ te Yerseke. Daar is de wetenschappelijke afdeling Estuariene en Delta Systemen (EDS) gevestigd. Vanuit deze mooie locatie wordt door een heel diverse en internationale groep van circa 70 collega’s waaronder onderzoekers van verschillende niveaus en onderzoeksondersteuners onderzoek gedaan naar de interacties tussen organismen en de dynamische omgeving van de (Zeeuwse) delta. Het onderzoeksmotto van de afdeling EDS is: “ het verantwoord beschermen, herstellen en benutten van onze estuaria en delta’s begint met begrijpen”. Daarnaast werken op deze locatie ook collega’s van o.a. de facilitaire dienst, salarisadministratie en ICT.

DE VACATURE

We zoeken een energieke collega voor de dynamische rol van Office Manager bij NIOZ te Yerseke. In deze rol ben je een spin in het web van de vestiging. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van het afdelingshoofd die tevens eindverantwoordelijk is voor de locatie NIOZ Yerseke. Je hebt hiervoor dagelijks afstemming met het afdelingshoofd aangaande zijn agendabeheer en de afdelingsagenda en daaruit voortvloeiende taken zoals; secretariële ondersteuning van de afdelingsoverleggen, de planning van ruimtes, verzorgen van ondersteuning bij meetings, contacten met externen, uitnodigen van gasten, mede organiseren van bijeenkomsten etc.. Incidenteel speel je waar nodig in op secretariële verzoeken van de senior onderzoekers

Samen met collega’s van de technische dienst, receptie en facilitaire zaken, starten jullie de week op en bespreek je de agenda voor die komende week. Onderwerpen als schoonmaak/catering/bezoekers/evenementen komen hier aan bod. Hierbij houdt je de helikopterview en zie je waar de acties liggen en waar afgestemd moet worden. Het toezien op ARBO technische zaken op de locatie Yerseke en afstemming met ARBO coördinator en de preventiemedewerker aangaande veiligheid is ook onderdeel van je takenpakket.


Je rapporteert aan het hoofd Facility Management die voornamelijk op Texel, maar ook regelmatig in Yerseke aanwezig is. Voor de secretariële ondersteuning val je onder het hoofd van de afdeling EDS. Door je brede kennis van het reilen en zeilen op de locatie fungeer je als eerste aanspreek punt voor je collega’s en bezoekers. Daarnaast ben je voor uitvoerende zaken de schakel tussen onze vestigingen Texel en Yerseke.

Job requirements

Geen dag is hetzelfde in deze dynamische rol, je hebt te maken met een veelheid aan taken en het onderhouden van goede relaties. Je kan goed en tijdig afstemmen waar nodig, zonder je autonomie te verliezen. Je hebt een stevige maar toegankelijke persoonlijkheid, bent helder in je communicatie en zelfstartend. Je bent van nature pro-actief en praktisch ingesteld. Enige mate van organisatietalent en organisatiesensitiviteit is noodzakelijk om deze rol goed te kunnen neerzetten. Vanuit een gezamenlijk doel weet je mensen aan te sporen en te enthousiasmeren om de nodige werkzaamheden in goede afstemming met elkaar gedaan te krijgen.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk & denkniveau, een opleiding in de richting van facilitaire zaken of managementondersteuning is een pre
  • Ervaring in een soortgelijke rol
  • Een ‘Hands On’ mentaliteit
  • Voldoende beheersing van de Engelse taal, jouw Nederlands is uitmuntend in woord en geschrift.


ARBEIDSVOORWAARDEN
Het NIOZ is onderdeel van NWO-I, en biedt je een omgeving waarin diversiteit belangrijk is en waar veel aandacht is om iedereen zich thuis te laten voelen. Het NIOZ biedt een bruto maandsalaris conform schaal 9 van de CAO-OI (afhankelijk van opleiding en ervaring). Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Het betreft een aanstelling voor in eerste instantie 1 jaar voor 32 tot 40 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Aanwezigheid op de locatie is een vereiste voor deze positie. Lees voor alle overige goede secundaire voorwaarden de CAO OI (o.a. 42 vakantiedagen o.b.v. fulltime, een meerkeuze regeling, en een goede pensioenregeling).

SOLLICITEREN

Je kunt t/m 12 februari solliciteren door middel van het invullen van je contactgegevens en het uploaden van je CV en motivatiebrief op deze site (via de knop Solliciteren). Voor vragen, kun je contact opnemen met Mylene Lormans (Sr. HR adviseur / mylene.lormans@nioz.nl )


De selectiegesprekken worden gepland op 21 februari 2023 te Yerseke, gelieve hier alvast rekening mee te houden.