Skip to content

Receptiemedewerker

Nederland, Zeeland, YersekeGeneral Support (GES)

Functieomschrijving

Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) zoekt voor de afdeling Facility Management een receptie medewerker voor 8 uur per week, die als eerste aanspreekpunt het visitekaartje wil zijn voor het NIOZ in Yerseke. Ben je klantvriendelijk, gastvrij, stressbestendig, sociaal, zelfstandig en flexibel, dan ben jij degene die wij zoeken.


DE ORGANISATIE
Koninklijk NIOZ is een wetenschappelijk instituut van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en hét oceanografisch instituut van Nederland voor zowel fundamenteel als voor vernieuwend toegepast onderzoek. Het NIOZ is gevestigd op twee locaties, Texel en Yerseke. Zeeonderzoek is spannend, avontuurlijk, dynamisch én belangrijk voor de maatschappij.


DE VACATURE

Als receptie medewerker werk je bij de afdeling Facility Management. Je ontvangt en registreert bezoekers en fungeert als vraagbaak voor bezoekers en medewerkers. Daarnaast handel je binnenkomende telefoongesprekken correct af en schakel je de interne of externe noodprocedure in bij calamiteiten. Je verricht diverse repro en administratieve werkzaamheden, zoals postafhandeling, het bijhouden van reserveringssystemen van vergaderzalen, dienstauto’s en individuele reisboekingen. Je verleent voornamelijk administratieve assistentie bij interne recepties, vergaderingen en diverse evenementen. Daarnaast draag je zorg voor het ontvangen en verwerken van de inkomende goederen.

Vereisten

DE KANDIDAAT

Je hebt Vmbo-werk- en denkniveau 4 c.q. havo en een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder heb je kennis van diverse computerpakketten, zoals Excel, Word, Outlook en Microsoft Teams en beschik je over enige relevante werkervaring. Verder ben je communicatief vaardig en vragen wij een klantgerichte werkhouding voor zowel in- als externe klanten en flexibiliteit om tijdens afwezigheid van collega’s andere of meerdere dagdelen te werken.


DE VOORWAARDEN
Wij bieden een prettige, vrije en collegiale werkomgeving waarin ontwikkeling, veiligheid en gezondheid centraal staan. Je arbeidsovereenkomst bij het Koninklijke NIOZ is een NWO-I dienstverband. We bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar voor 8 uur per week. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring (schaal 5), 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en goede pensioenvoorzieningen. Bij een dienstverband voor 8 uur per week heb je recht op 49,3 uur vakantie per jaar.

Gedurende je dienstverband stimuleert het NIOZ je professionele ontwikkeling. Hiertoe bieden we je uitgebreide cursusmogelijkheden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao van de Werkgeversvereniging Onderzoeksinstellingen (WVOI)


MEER INFORMATIE

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Biem Trap (hoofd Facility Management). Neem voor meer informatie over de procedure contact op met Mylène Lormans (senior HRM-adviseur).


REAGEREN

We streven ernaar dat ons personeel de diversiteit in de samenleving weerspiegelt, onder andere op het gebied van leeftijd, geslacht en culturele achtergrond. We stellen het daarom zeer op prijs als kandidaten solliciteren die de diversiteit van het NIOZ kunnen vergroten. Als je geïnteresseerd bent in deze functie solliciteer dan via deze site via de button “solliciteren". Meer informatie over het NIOZ vindt je op www.nioz.nl .

Sluitingsdatum van deze vacature is 22 augustus 2022 . Let op: sollicitatiegesprekken zijn gepland voor 29 en 30 augustus 2022.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar